Volleybal en Badminton
in het Baken.
      
Informatie over, en het lenen van gereedschappen en spellen.


Redactie algemeen

Welkom op website van Bewonersvereniging Koningshof.

Een bewonersvereniging die al meer dan 30 jaar actief is. De bewonersvereniging zet zich in voor de belangen van alle bewoners in de wijk Koningshof en ons wijkblad wordt dan ook huis-aan-huis gratis verspreid.

Op onze website kunt u allerlei informatie vinden via de menustructuur. Het bestuur en de wijkcommissies stellen zich aan u voor en vermelden waar zij zoal mee bezig zijn.

Onder 'archief' kunt u binnenkort jaarverslagen en notulen van ALV's van de afgelopen twee jaar op pdf-formaat terugvinden. Ook het wijkblad staat op pdf-formaat op de site. Tevens kunt u uitslagen van sportactiviteiten opzoeken en het laatste wijknieuws lezen. U kunt ook bekijken welke materialen u kunt lenen bij materiaalbeheer en wat u dat gaat kosten. Op termijn zal het mogelijk worden via deze website materialen te reserveren.

Verder hebben wij een linkpagina met allerhande handige links en links naar websites van onze adverteerders in het wijkblad. (opdit moment zijn we bezig de links na te lopen en daar waar nodig te vernieuwen)

Omdat de website geheel vernieuwd is zal het een tijdje duren dat de website optimaal "werkt". Hiermee gaat het voornamelijk om inhoudelijke zaken, zoals het vullen van het Archief met oud materiaal wat op de vorige website te vinden was. Op de hoofdpagina wordt u op de hoogte gehouden van de wijzigingen/toevoegingen op de website evenals allerhande zaken die om aandacht vragen.

Wij wensen u een prettige navigatie op onze site. Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u dat aan de webmaster laten weten via

E-mail

Redactie-team

Wie heeft zitting in de redactie:

Redactie: Angelique Sörensen + vacature
Advertentieëxplotatie: Leo Donck/
Webredactie: Vacature
Website: Jan Reijnen / Sjaak van Rutten
Eindredactie: Angelique Sörensen

© Wijk-koningshof 2010  mail: webmaster